Aanvraag vergunning voor het realiseren van een overkapping aan de linker zijgevel van het woonhuis op de locatie Stoldonk 26 te Beuningen Gld zaaknummer AB24.01164

DeBeuningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het realiseren van een overkapping aan de linker zijgevel van het woonhuis op de locatie Stoldonk 26 te Beuningen Gld zaaknummer AB24.01164.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Beuningen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het realiseren van een overkapping aan de linker zijgevel van het woonhuis op de locatie Stoldonk 26 te Beuningen Gld.   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.   Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 26 augustus 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.   Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBeuningengids.nl op 09-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBeuningengids.nl
Redactie deBeuningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Beuningen
  2. 0188d13a10ebab8b0f49054483215e07

Gerelateerde berichten