Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het versneld afvoeren van hemelwater vanaf nieuw verhard oppervlak en het tijdelijk onttrekken en lozen van grondwater t.p.v. Wilhelminalaan 200w te Beuningen

DeBeuningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het versneld afvoeren van hemelwater vanaf nieuw verhard oppervlak en het tijdelijk onttrekken en lozen van grondwater t.p.v. Wilhelminalaan 200w te Beuningen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft besloten om voor het versneld afvoeren van hemelwater vanaf nieuw verhard oppervlak en het tijdelijk onttrekken en lozen van grondwater t.p.v. Wilhelminalaan 200w te Beuningen een watervergunning te verlenen. Zaaknummer: 2022131196 Start bezwaartermijn: 21-09-2023 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Bezwaar: Binnen zes weken vanaf datum bezwaartermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

 

Onderwerp: watervergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBeuningengids.nl op 26-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBeuningengids.nl
Redactie deBeuningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Beuningen
  2. 3852e3997015d12713e9397edaa3fb4a

Gerelateerde berichten