Autobedrijf Bart Peters

Autobedrijf Bart Peters is een Autohandel gelegen aan Klaphekstraat 58a in Ewijk.

Meer informatie over Autobedrijf Bart Peters in Ewijk

Autobedrijf Bart Peters is al sinds 1990 het vertrouwde adres voor APK, reparatie en onderhoud van zowel personen- als bedrijfsauto's. Daarnaast hebben ze ook een gevarieerd aanbod aan jonge occasions. Als je gewenste auto niet in het aanbod staat, kun je een zoekopdracht aan hen overlaten. Ze leveren ook nieuwe auto's onder dezelfde voorwaarden als de merkdealer. Hun werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur voor onderhoud, zoals airco en diagnoseapparatuur. Ze zijn aangesloten bij Autoprofijt, wat betekent dat je kunt profiteren van interessante aanbiedingen en dat je kunt rekenen op vertrouwen, duidelijkheid, voordeligheid, vakkundigheid, kwaliteit, onderhoud en service. Ze zijn transparant over de werkzaamheden en hebben een team van ervaren monteurs. Je kunt altijd langskomen voor meer informatie en een kop koffie. Ze verkopen nieuwe auto's met fabrieksgarantie en gebruikte auto's met minimaal een half jaar APK en een afleveringsbeurt. Garantie is optioneel. Als je gewenste auto niet in het aanbod staat, kun je contact met hen opnemen en zoeken ze de passende auto voor je.

Wil je weten wat Autobedrijf Bart Peters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Bart Peters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Bart Peters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Bart Peters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Autobedrijf Bart Peters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Bart Peters

Bezoekers bekeken ook