Babytandarts Beuningen

Babytandarts Beuningen is een Kindertandarts gelegen aan Klokkengieter 12 in Beuningen.

Meer informatie over Babytandarts Beuningen in Beuningen

Bij Babytandarts Waalsprong streven ze naar een stralende lach en blije kinderen. Het is belangrijk dat kinderen op tijd naar de tandarts gaan om een gezonde ontwikkeling van hun gebit te bevorderen en angst op latere leeftijd te voorkomen. Daarom wordt aangeraden om kinderen al voor hun tweede verjaardag mee te nemen naar de tandarts. Tijdens het baby spreekuur worden verschillende poetshoudingen en de meest geschikte tandenborstel en tandpasta voor kinderen van 0-3 jaar besproken. De eerste melktanden komen meestal door rond de 6 maanden. Voor kinderen van 3-18 jaar is Jeugdtandarts Beuningen & Waalsprong de juiste plek. Het is belangrijk om direct te beginnen met tandenpoetsen zodra het eerste tandje doorbreekt, meestal in de onderkaak. Poets de tanden 1x per dag met een beetje fluoridepeutertandpasta. Vanaf 2 jaar is het nodig om 2x per dag te poetsen met fluoridepeutertandpasta en ook zachtjes de overgang naar het tandvlees te poetsen. Vanaf 5 jaar kan er overgestapt worden op fluoridetandpasta voor volwassenen. Bij Babytandarts Waalsprong zijn er twee locaties, in Waalsprong en Beuningen. Het contact kan worden opgenomen via e-mail of telefoon. Verdere informatie is te vinden op de website en er is een privacy- en cookieverklaring beschikbaar.

Wil je weten wat Babytandarts Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Babytandarts Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Babytandarts Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Babytandarts Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Babytandarts Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Babytandarts Beuningen

Bezoekers bekeken ook