Badminton Vereniging Beuningen

Badminton Vereniging Beuningen is een Badmintonclub gelegen aan Leigraaf 2 in Beuningen.

Meer informatie over Badminton Vereniging Beuningen in Beuningen

Badminton Vereniging Beuningen is opgericht in 1980 en heeft als belangrijkste doelstelling om plezierig te kunnen badmintonnen. Zowel beginners als gevorderden kunnen één keer per week spelen, en er is ook de mogelijkheid om competitie te spelen. Het nieuwe seizoen begint op woensdag 30 augustus 2023. Senioren van 16 jaar en ouder spelen elke woensdag van 20:00 tot 22:30. Het speelseizoen loopt gemiddeld van augustus tot juli, met uitzondering van de zomervakantie wanneer de sporthal gesloten is. Jeugdspelers kunnen helaas niet terecht bij de vereniging. Het is mogelijk om vier avonden vrijblijvend mee te spelen om te kijken of de vereniging en de sport bij je passen. De speellocatie is Sporthal de Tinnegieter in Beuningen.

Wil je weten wat Badminton Vereniging Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badminton Vereniging Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badminton Vereniging Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badminton Vereniging Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Badminton Vereniging Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badminton Vereniging Beuningen

Bezoekers bekeken ook