Bakkerij 't Kraayennest

Bakkerij 't Kraayennest is een Bakkerij gelegen aan Thorbeckeplein 18 in Beuningen.

Meer informatie over Bakkerij 't Kraayennest in Beuningen

Luca Peters, een leerling bij bakkerij 't Kraayennest, heeft samen met zijn begeleider een nieuwe snack ontwikkeld: een zelfgemaakt ham-kaas broodje van croissantdeeg, ragout, belegen kaas en beenham. Luca heeft een geheim ingrediënt toegevoegd, namelijk extra mosterd, waardoor het broodje nog lekkerder is geworden. De snack wordt geïntroduceerd in de Kraayennest winkels en is de komende weken verkrijgbaar met een actieprijs van 2 stuks voor € 3,00. Als je het broodje wilt proeven of geïnteresseerd bent in werken of studeren bij Bakkerij 't Kraayennest, kun je een kijkje nemen op de website kraayennest.nl of een mail sturen naar personeelszaken@kraayennest.nl. Daarnaast zijn er ook andere aanbiedingen en kun je online brood bestellen via de webshop. Verder kun je op de website de dichtstbijzijnde winkel vinden, meer lezen over de visie van de bakkerij en ontdekken wat zij op zakelijk vlak kunnen betekenen. Ook zijn er verschillende vacatures beschikbaar, zoals een HBO-stagiair(e) Marketing/Communicatie/Food & Business, een vacature voor winkelcoach en vacatures voor verkoopmedewerkers. Tot slot biedt Bakkerij 't Kraayennest ook lactose- en glutenvrij brood aan voor mensen met allergieën of een dieet, en kunnen bedrijven dagelijks het beste brood bestellen.

Wil je weten wat Bakkerij 't Kraayennest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij 't Kraayennest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij 't Kraayennest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij 't Kraayennest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Bakkerij 't Kraayennest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij ’t Kraayennest

Bezoekers bekeken ook