Basketbalhal De Tinnegieter

Basketbalhal De Tinnegieter is een Basketbalveld gelegen aan Leigraaf 2 in Beuningen.

Meer informatie over Basketbalhal De Tinnegieter in Beuningen

Challenge Beuningen organiseert verschillende evenementen voor jong en oud, waaronder het Halloween-evenement op 19 oktober. Er zijn activiteiten gepland voor verschillende leeftijdsgroepen, zoals Halloween Basketbal voor U8 en U10 en lasergamen voor U12 en U14. Daarnaast vond op 7 juli de afsluiting van het seizoen plaats voor de heren recreanten, na een paar jaar verstoord te zijn door de coronapandemie. Op 20 mei wordt het bekende Rommeltoernooi georganiseerd als afsluiting van het seizoen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via emailbestuur@challengebeuningen.nl. De wedstrijden vinden plaats in Sporthal 'de Tinnegieter' en Dorpshuis 'de Lèghe Polder'.

Wil je weten wat Basketbalhal De Tinnegieter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basketbalhal De Tinnegieter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basketbalhal De Tinnegieter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basketbalhal De Tinnegieter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Basketbalhal De Tinnegieter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basketbalhal De Tinnegieter

Bezoekers bekeken ook