Beautysalon Bonita

Beautysalon Bonita is een Schoonheidssalon gelegen aan Herdenkingsstraat 26 in Weurt.

Meer informatie over Beautysalon Bonita in Weurt

Beautysalon Bonita biedt verschillende behandelingen aan om je weer als herboren te laten voelen. Van gezichtsbehandelingen tot nagel- en pedicurebehandelingen, harsbehandelingen, wimpers- en wenkbrauwbehandelingen en ontspannende massages. In het portfolio kun je inspiratie opdoen voor je volgende behandeling. Klanten zijn enthousiast en merken dat hun huid weer straalt na een gezichtsbehandeling. Ook worden nagels mooi verzorgd en voelen voeten als nieuw na een pedicurebehandeling. Met een wimperbehandeling kun je mascara vergeten en genieten van mooie wimpers zonder gedoe. Harsbehandelingen zorgen voor een glad resultaat zonder te hoeven scheren en massages zijn perfect om te ontspannen en stress te verminderen. De prijslijst en contactgegevens zijn te vinden op de website. Openingstijden zijn alleen op afspraak.

Wil je weten wat Beautysalon Bonita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Bonita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Bonita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Bonita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Beautysalon Bonita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Bonita

Bezoekers bekeken ook