Beautysalon Dees

Beautysalon Dees is een Schoonheidssalon gelegen aan Ingenieur van Stuivenbergweg 33 in Ewijk.

Meer informatie over Beautysalon Dees in Ewijk

Beautysalon Dees is een schoonheidssalon geleid door Desiree Verploegen. Desiree is een 26-jarige allround schoonheidsspecialiste die in 2017 haar diploma heeft behaald. In haar salon biedt ze verschillende behandelingen aan, waaronder nagelbehandelingen zoals gelpolish en BIAB (builder in a bottle), massages, gezichtsbehandelingen en huidverbeterende behandelingen. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met haar opnemen. Beautysalon Dees heet u van harte welkom en hoopt u snel te mogen ontvangen!

Wil je weten wat Beautysalon Dees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Dees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Dees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Dees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Beautysalon Dees reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Dees

Bezoekers bekeken ook