Beautysalon La Fleur

Beautysalon La Fleur is een Wimpersalon gelegen aan Lindenstraat in Beuningen.

Meer informatie over Beautysalon La Fleur in Beuningen

Beautysalon La Fleur is een sfeervolle en professionele salon in Beuningen. Ze bieden persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig advies tegen een betaalbare prijs. De salon werkt alleen met hoogwaardige producten van merken zoals Lash Extend, The Gel Bottle en Florence Nails. Ze zijn gecertificeerd en bieden verschillende populaire behandelingen aan. Wil je een afspraak maken? Bel dan naar het telefoonnummer 06 57 33 39 46 of stuur een e-mail naar info@beautysalonlafleur.nl. Je vindt de salon op de Lindenstraat 42 in Beuningen.

Wil je weten wat Beautysalon La Fleur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon La Fleur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon La Fleur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon La Fleur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Beautysalon La Fleur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon La Fleur

Bezoekers bekeken ook