Beuningen Sport en Beweegt

Beuningen Sport en Beweegt is een gelegen aan Constantiuslaan 19 in Beuningen.

Meer informatie over Beuningen Sport en Beweegt in Beuningen

Beuningen Sport en Beweegt is een stichting die zich richt op het bevorderen van de fysieke, mentale en sociale gezondheid van mensen door middel van ontmoeten, bewegen, voeding en welbevinden. Ze zijn er voor iedereen, zowel jong als oud, en zowel voor actieve als minder actieve mensen. Ze bieden verschillende trainingen aan, zoals FIT&RUN en Combi-trainingen, evenals hardlooptrainingen. Daarnaast hebben ze ook verschillende projecten, zoals Samen met je buren en de Samen leven marktplaats. Op aanvraag bieden ze ook workshops, lezingen en advies aan. BSB werkt samen met de gemeente Beuningen, overheids- en welzijnsinstellingen, sportverenigingen en gezondheidspraktijken. Als je op zoek bent naar een activiteit, workshop, informatie, lezing of vrijblijvend advies voor jezelf, je buurt of je organisatie, kun je contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Beuningen Sport en Beweegt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beuningen Sport en Beweegt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beuningen Sport en Beweegt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beuningen Sport en Beweegt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Beuningen Sport en Beweegt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beuningen Sport en Beweegt

Bezoekers bekeken ook