bij ro's

bij ro's is een Kapper gelegen aan Notaris Stephanus Roesstraat 17B in Winssen.

Meer informatie over bij ro's in Winssen

Bij Ro's haar huid & nagels is een trendy salon waar kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid centraal staan. Ze bieden een totaal concept voor dames, heren en kinderen op het gebied van haar, huid en nagels. Dames kunnen bij Ro's terecht voor knippen, kleuren, krullen en föhnen, waarbij goede haarverzorging en stylingsadviezen belangrijk zijn. Voor heren is er een trendy coupe en ook baardverzorging is mogelijk. In de salon worden ook harsbehandelingen, gellak, wimper lift, extensions, dreads, bruidsarrangementen en schminken aangeboden. Bij Ro's haar huid & nagels voelt iedereen zich thuis.

Wil je weten wat bij ro's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bij ro's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bij ro's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bij ro's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar bij ro's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bij ro’s

Bezoekers bekeken ook