BOEST!

BOEST! is een Marketingconsultant gelegen aan Haspel 11 in Beuningen.

Meer informatie over BOEST! in Beuningen

Roland Verhagen is in 2005 gestart met BOEST! interim management, een bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren en managen van organisaties die werken op sterk concurrerende massamarkten en met grootschalige klantenbestanden. Hij heeft aantoonbare resultaten behaald in complexe Nederlandse, Duitse, Franse, Engelse en Amerikaanse organisaties in diverse sectoren en branches. De visie van BOEST! is dat succesvolle organisaties zich richten op groei, rendement en continuïteit met een optimale klantbeleving als randvoorwaarde. Een succesvolle organisatie stuurt op netto groei, meer winst en continuïteit, altijd met als doel een optimale klantbeleving te realiseren. BOEST! werkt volgens het Relationship Marketing Model© en beheerst alle onderdelen van dit model. Ze werken voor klantgerichte organisaties in Nederland, Amerika, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Sinds 2005 hebben ze groei, winst en continuïteit gerealiseerd door de klant centraal te stellen in de bedrijfsvoering.

Wil je weten wat BOEST! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BOEST! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BOEST!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BOEST! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar BOEST! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BOEST!

Bezoekers bekeken ook