BrainWash Beuningen

BrainWash Beuningen is een Kapper gelegen aan Kerkplein 104, 106 in Beuningen.

Meer informatie over BrainWash Beuningen in Beuningen

BrainWash Kappers is een grote kappersketen in Nederland met 175 salons verspreid over het hele land. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn op de hoogte van de laatste trends. Bij BrainWash vind je eerlijke prijzen zonder verrassingen en aantrekkelijke all-in pakketten. Ze hebben gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts. Ze hebben ook een droogshampoo genaamd Snelle Booster die zorgt voor frisheid, volume en textuur zonder een witte waas achter te laten. Als je op zoek bent naar een kapper in jouw buurt, kun je gemakkelijk een afspraak maken via hun website. Je kunt ook hun lookbook bekijken voor inspiratie.

Wil je weten wat BrainWash Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar BrainWash Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Beuningen

Bezoekers bekeken ook