Brasserie Baronne

Brasserie Baronne is een Restaurant gelegen aan Binnenweg 2 in Ewijk.

Meer informatie over Brasserie Baronne in Ewijk

Brasserie Doddendael is een laagdrempelig en sfeervol restaurant dat werkt met verse (streek)producten. Iedereen is welkom, van jong tot oud, met of zonder kinderen. De brasserie is geopend voor lunch en diner van donderdag tot en met zondag. Het à la carte restaurant bevindt zich in de slotkelder en heeft ook een ruim terras. In september en oktober kun je genieten van een gastronomisch 4-gangen diner met appels en peren uit de eigen boomgaard. Daarnaast is er ook een wildmenu beschikbaar van donderdag 12 oktober tot en met zondag 17 december. Tijdens de kerstdagen wordt er een speciaal kerstmenu geserveerd. Op 4 zondagen in de zomer is er de mogelijkheid om te genieten van Fruits de mer in het wijndomein. Kortom, Brasserie Doddendael biedt voor ieder wat wils.

Wil je weten wat Brasserie Baronne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Baronne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Baronne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Baronne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Brasserie Baronne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Baronne

Bezoekers bekeken ook