Café de Zaak

Café de Zaak is een Bar gelegen aan Van Heemstraweg 79 in Beuningen.

Meer informatie over Café de Zaak in Beuningen

Café de Zaak in Beuningen is een gezellig café en de perfecte locatie voor feesten en partijen tot 150 gasten. Ze hebben ook een nieuw party café genaamd het Zaakje voor kleinere groepen. Het café biedt een breed scala aan cateringmogelijkheden, van bitterballen tot kreeft, en ze kunnen de catering volledig aanpassen aan uw wensen en budget. De openingstijden van het café zijn op woensdag en donderdag van 16.00 tot 00.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 01.00 uur en op zondag van 16.00 tot 23.00 uur. Voor contactgegevens kunt u terecht op de website van het café. Het is de perfecte locatie voor besloten feesten, ondernemerscafés, pubkwissen, live muziek en entertainment, vergaderingen, koffietafels en catering.

Wil je weten wat Café de Zaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café de Zaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café de Zaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café de Zaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Café de Zaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café de Zaak

Bezoekers bekeken ook