Camping Het Buitenhuis

Camping Het Buitenhuis is een Kampeerterrein gelegen aan Ficarystraat 9 in Beuningen.

Meer informatie over Camping Het Buitenhuis in Beuningen

Op deze camping kun je kamperen op een natuurlijke manier, omringd door bomen en met uitzicht over het water. Er zijn ongeveer 80 kampeerplaatsen voor tent of caravan. Daarnaast kun je ook accommodaties huren zoals Pod's, Buitenhuisjes, Pipowagens en zelfs een BBA Bus. Op de camping zijn diverse faciliteiten zoals kampvuurplaatsen en een buitenkeuken. In de zomer worden er feesten gehouden bij Paviljoen het Buitenhuis, waar je als campinggast van kunt genieten. Er is genoeg te doen en beleven op en rond de camping, vooral in de weekenden. Parkeren op het recreatiegebied waar de camping zich bevindt, vereist betaling, maar bij aankomst krijg je een gratis uitrijkaartje. Als je langer dan een nacht blijft, kun je een uitrijkaart vragen bij de receptie. Deze kaart kost €50, maar als je hem weer inlevert ontvang je €40 retour. Er zijn een beperkt aantal van deze kaarten beschikbaar.

Wil je weten wat Camping Het Buitenhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Het Buitenhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Het Buitenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Het Buitenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Camping Het Buitenhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Het Buitenhuis

Bezoekers bekeken ook