Cena Food & Fun

Cena Food & Fun is een Restaurant gelegen aan Groene Heuvels 5 in Ewijk.

Meer informatie over Cena Food & Fun in Ewijk

Cena is een restaurant gelegen op vakantiepark 't Broeckhuys in Ewijk. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten en deelnemen aan verschillende activiteiten. Het restaurant bevindt zich in een natuurlijke en rustige omgeving, namelijk de Groene Heuvels in Ewijk. Naast het restaurant kunt u bij Cena ook terecht voor kinderfeestjes, feesten en partijen. Het vakantiepark 't Broeckhuys beschikt over 205 luxe bungalows. Voor meer informatie over het vakantiepark kunt u een kijkje nemen op www.broeckhuys.nl. Het restaurant is eigendom van Cena Food & Fun en is geopend volgens de reguliere openingstijden.

Wil je weten wat Cena Food & Fun verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cena Food & Fun of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cena Food & Fun? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cena Food & Fun het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Cena Food & Fun reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cena Food & Fun

Bezoekers bekeken ook