Curves Beuningen

Curves Beuningen is een Sportschool gelegen aan Julianaplein 105 in Beuningen.

Meer informatie over Curves Beuningen in Beuningen

Bij Curves Beuningen kun je op een goede manier werken aan je gezondheid. Omringd door vrouwen die allemaal fit willen worden en blijven, kun je hier in slechts 30 minuten een complete cardio- en krachttraining doen. Er zijn korte, effectieve trainingen en coaches die je helpen je doelen te behalen. De sportschool heeft een gezellige en open sfeer en is geschikt voor alle vrouwen die gezond en fit willen leven. Om te bepalen welk lidmaatschap het beste bij jou past, kun je de gratis Fittest doen. Hiermee kun je in 1 minuut precies bepalen of Curves Beuningen bij jou past. Je kunt de antwoorden invullen en ontvangt gratis en vrijblijvend advies op maat. Voor meer informatie kun je bellen naar 024-6751772 of mailen naar beuningen@curves.nl.

Wil je weten wat Curves Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curves Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curves Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curves Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Curves Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curves Beuningen

Bezoekers bekeken ook