d' Alde Coninckshof

d' Alde Coninckshof is een Bed & Breakfast gelegen aan Oude Koningstraat 4 in Weurt.

Meer informatie over d' Alde Coninckshof in Weurt

Bij d'Alde Coninckshof, een comfortabel logeeradres met een prachtige tuin, kunnen gasten genieten van een verblijf op slechts vier en een halve kilometer afstand van het station van Nijmegen. De tuin, die voorheen een publiekstuin was en bezoekers uit Nederland, Duitsland en België trok, is nu vooral een rustige plek geworden. De eigenaren zijn namelijk ouder geworden en het onderhoud van de tuin wordt steeds moeilijker. Desondanks is de Bed and Garden nog steeds een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in het land van Maas en Waal, terwijl het ook dicht bij het gezellige Nijmegen ligt.

Wil je weten wat d' Alde Coninckshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van d' Alde Coninckshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij d' Alde Coninckshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je d' Alde Coninckshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar d' Alde Coninckshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. d’ Alde Coninckshof

Bezoekers bekeken ook