DAKA Beuningen

DAKA Beuningen is een Sportwinkel gelegen aan Hadrianussingel 18 in Beuningen.

Meer informatie over DAKA Beuningen in Beuningen

Bij DAKA Beuningen kun je terecht voor een ruim assortiment aan sport-, wintersport- en lifestyleproducten. De winkel heeft een uitgebreide collectie van verschillende sportcategorieën, evenals lifestyle kleding en sneakers. Daarnaast biedt DAKA diverse services aan, zoals een wax- en slijpservice voor ski's en snowboards, het afstellen van ski's en snowboards, en bootfit mogelijkheden voor pijnlijke voeten tijdens het skiën of snowboarden. De ski- en snowboard afdeling is de grootste van Nederland en het hele jaar geopend, met deskundig advies en mogelijkheden voor 3D-Voetscans en aanpassingen aan skischoenen. Ook biedt DAKA onderhoud voor uitrusting en persoonlijk advies voor de perfecte hardloopschoen. Het personeel van DAKA bestaat uit fanatieke sporters die zelf ook coach of instructeur zijn, waardoor ze klanten kunnen voorzien van de beste adviezen. Daarnaast biedt DAKA services zoals slijp- en waxservice voor wintersportartikelen, click & collect voor online bestellingen, en diverse andere services op het gebied van sport en lifestyle.

Wil je weten wat DAKA Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DAKA Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DAKA Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar DAKA Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DAKA Beuningen

Bezoekers bekeken ook