De Arend

De Arend is een Restaurant gelegen aan Notaris Stephanus Roesstraat 28 in Winssen.

Meer informatie over De Arend in Winssen

De Arend is een familiebedrijf met een lange geschiedenis in gastvrijheid. Ze begonnen in 1899 als een dorpscafé en zijn nu uitgegroeid tot een bekendheid in de regio op het gebied van feesten, partijen en catering. Het restaurant biedt een huiselijke sfeer en verrassende smaken, waar je kunt genieten van verfijnde gerechten en heerlijke wijnen, bieren en dranken. Voor grotere gezelschappen kun je terecht in de gasterij, waar de intieme en informele sfeer perfect is voor bruiloften, feesten, diners en andere bijeenkomsten. De Arend werkt met lokale producten en biedt ook cateringdiensten aan op locatie. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Of je nu in het restaurant, de gasterij, thuis of op kantoor wilt vieren en genieten, bij De Arend ben je aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat De Arend verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Arend of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Arend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Arend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar De Arend reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Arend

Bezoekers bekeken ook