De Griek Take-Away Beuningen

De Griek Take-Away Beuningen is een Grieks restaurant gelegen aan Thorbeckeplein 42 in Beuningen.

Meer informatie over De Griek Take-Away Beuningen in Beuningen

Bij deze Griekse eetgelegenheid kun je heerlijk dineren en je maaltijd snel en warm thuis laten bezorgen. Klanten geven het restaurant 4 sterren na 1098 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen en punten sparen bij elke bestelling. Bij 5 punten krijg je 10% korting. Daarnaast kun je ook de app downloaden om nog sneller en eenvoudiger te bestellen. Op het menu staan diverse mixschotels, zoals de Saloniki mix-grill en de Hera mix. Er zijn ook verschillende schotels beschikbaar, zoals de Souvlakia schotel en de Gyros schotel. Daarnaast worden er ook specials aangeboden, zoals frites met gyros en moussaka. Vooraf kun je genieten van voorgerechten zoals tzatziki en feta. Er zijn ook warme voorgerechten en pita's beschikbaar. Als extra's kun je onder andere tzatziki saus en knoflooksaus bestellen. Er zijn ook verschillende nagerechten en frisdranken verkrijgbaar. Daarnaast worden er ook delicatessen aangeboden, zoals Retsina Malamatina en Ouzo Plomari. Je kunt ervoor kiezen om je maaltijd af te halen.

Wil je weten wat De Griek Take-Away Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Griek Take-Away Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Griek Take-Away Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Griek Take-Away Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar De Griek Take-Away Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Griek Take-Away Beuningen

Bezoekers bekeken ook