Denies Publiekscatering

Denies Publiekscatering is een Restaurant gelegen aan De Balmerd 10 in Beuningen.

Meer informatie over Denies Publiekscatering in Beuningen

Denies is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het bakken van friet, snacks en oliebollen. Ze werken nog steeds volgens de overtuiging dat kwaliteitsproducten essentieel zijn voor een smakelijke oliebol of frietje. Hun moderne wagens verschijnen altijd op tijd en schoon op locatie en bieden een ruime keuze aan snacks, broodjes en sauzen. Ze hebben standaardpakketten, maar kunnen ook frietfeestjes op maat organiseren. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zoals het Friet Pakket, De Snelle Happer en Onbeperkt Snacken. Voor grotere groepen geldt een meerprijs per persoon. Denies is al vijf generaties lang een bekende naam in Nederland en staat garant voor kwaliteit en ervaring. Het bedrijf begon met Arthur Denies, die oliebollen verkocht vanuit een gebakkraam. Zijn dochter Nel, ook wel bekend als 'mooie Nel', trok veel aandacht op de kermis. Denies heeft ook een frietwagen en biedt de mogelijkheid om een offerte op maat aan te vragen. Ze zijn te bereiken via telefoon of e-mail en zijn gevestigd in Beuningen.

Wil je weten wat Denies Publiekscatering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Denies Publiekscatering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Denies Publiekscatering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Denies Publiekscatering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Denies Publiekscatering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Denies Publiekscatering

Bezoekers bekeken ook