Derks GWW

Derks GWW is een Grondverzet gelegen aan De Vlotkampweg 75 in Nijmegen.

Meer informatie over Derks GWW in Nijmegen

Derks GWW is opgericht in 2001 en is gevestigd op het industrieterrein Westkanaaldijk in Nijmegen. Het bedrijf is actief in de GWW sector en richt zich voornamelijk op de regio Midden Nederland. Derks GWW is gecertificeerd volgens de VCA en ISO 9001 normen. Het bedrijf heeft in de loop der jaren verschillende uitbreidingen gehad, waaronder een verhuizing naar de Vlotkampweg en uitbreiding van de locatie Bijsterhuizen. Daarnaast zijn ze ook begonnen met het produceren van betonproducten. Derks GWW is een betrokken familiebedrijf, waarin de 2e generatie actief is. Ze streven naar kwaliteit en professionaliteit in hun werk.

Wil je weten wat Derks GWW verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Derks GWW of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Derks GWW? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Derks GWW het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Derks GWW reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Derks GWW

Bezoekers bekeken ook