DITYsports

DITYsports is een Sportwinkel gelegen aan Slottuin 120 in Beuningen.

Meer informatie over DITYsports in Beuningen

Wij bieden sportartikelen voor elk niveau, met de belofte van de beste prijzen in Nederland. Bestellingen boven €50 worden gratis verzonden en levering vindt plaats binnen 1-3 werkdagen. Klanten hebben ook 30 dagen bedenktijd en er is een garantie van 6 maanden op alle artikelen. Enkele must-have sportartikelen zijn weerstand elastieken, een weerstandsband, bootybands en een yoga mat. Daarnaast hebben we een Instagram-kanaal waar we regelmatig sportieve content delen voor informatie, inspiratie en motivatie. Onze sportblogs bevatten tips over droog trainen, intermittent fasting en het creëren en behouden van motivatie. Voor extra hulp en motivatie bieden we personal trainingen aan huis, buiten en in Basic-fit sportscholen, tegen betaalbare prijzen. Onze missie is om mensen te motiveren om zelf aan de slag te gaan met sport, omdat het belangrijk is voor zowel de fysieke als mentale gezondheid.

Wil je weten wat DITYsports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DITYsports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DITYsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DITYsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar DITYsports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DITYsports

Bezoekers bekeken ook