DROOM! Beuningen

DROOM! Beuningen is een Conferentiecentrum gelegen aan Schoenaker 10 in Beuningen.

Meer informatie over DROOM! Beuningen in Beuningen

DROOM! Beuningen is een locatie met 7 vergaderruimtes die kunnen worden gebruikt voor vergaderingen, trainingen en coaching. De zalen hebben verschillende faciliteiten en kunnen worden gecombineerd door tussenwanden te verwijderen. Klanten zijn lovend over de locatie en de goede voorbereiding en ontvangst door het personeel. Daarnaast biedt DROOM! Beuningen ook smakelijke maaltijden aan voor ontbijt, lunch en diner. De locatie is dus ideaal voor zakelijke bijeenkomsten. Ze staan ook bekend om hun huisgemaakte appeltaart. DROOM! Beuningen is gevestigd in Beuningen en is te bereiken via telefoon en e-mail. Ze hebben flexibele openingstijden en zijn actief op sociale media.

Wil je weten wat DROOM! Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DROOM! Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DROOM! Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DROOM! Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar DROOM! Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DROOM! Beuningen

Bezoekers bekeken ook