Dutch American Diner de Heuve

Dutch American Diner de Heuve is een Café gelegen aan Hadrianusstraat 22 in Beuningen.

Meer informatie over Dutch American Diner de Heuve in Beuningen

Welkom in de wereld van De Heuve, de lekkerste cafetaria van Beuningen! Geniet van Amerikaanse sferen in de American Diner & Lunchroom, waar je kunt genieten van belegde broodjes, maaltijdsalades, verse friet, milkshakes, burgers en hotdogs. Je kunt ervoor kiezen om in het ruime zitgedeelte te eten of op het terras bij mooi weer. Daarnaast kun je ook je lunch of diner eenvoudig online bestellen via de website en geen wachttijden ervaren. De Heuve biedt ook cateringdiensten aan en heeft zelfs foodtrucks waarmee ze de lekkerste gerechten bereiden op locatie voor feesten en evenementen. Je kunt de foodtruck naar wens inrichten en er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Heuve.

Wil je weten wat Dutch American Diner de Heuve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dutch American Diner de Heuve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dutch American Diner de Heuve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch American Diner de Heuve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Dutch American Diner de Heuve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dutch American Diner de Heuve

Bezoekers bekeken ook