Eethuis Kerkplein

Eethuis Kerkplein is een Cafetaria gelegen aan Kerkplein 74a in Beuningen.

Meer informatie over Eethuis Kerkplein in Beuningen

Eethuis Kerkplein is een populair eethuis in Beuningen en omstreken. Klanten geven het eethuis 5 sterren na 1154 beoordelingen. Je kunt online bestellen via de website of app en bij bestellingen vanaf €12,50 krijg je een gratis drankje. Daarnaast kun je punten sparen bij elke besteding van €15,00 en bij 10 punten krijg je 10% korting. Ook kun je de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Er zijn verschillende populaire gerechten, zoals de Kapsalon Döner, Kapsalon Shoarma en Kapsalon Kipdöner. Daarnaast biedt het eethuis ook een uitgebreid menu met pizza's, calzones, friet, snacks, diverse broodjes, kapsalons, kipgerechten, schotels en mix schotels. Er zijn ook speciale kapsalons zoals de Kapsalon Golden Chicken en Kapsalon BBQ-Chicken. Het eethuis serveert ook menu's met friet en drankjes, zoals het Kindermenu, Döner menu, Kipdöner menu en Kipfilet menu.

Wil je weten wat Eethuis Kerkplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuis Kerkplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuis Kerkplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuis Kerkplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Eethuis Kerkplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuis Kerkplein

Bezoekers bekeken ook