Fundustry Viking Adventures Klimpark

Fundustry Viking Adventures Klimpark is een Klimcentrum gelegen aan Groene Heuvels 1 in Ewijk.

Meer informatie over Fundustry Viking Adventures Klimpark in Ewijk

Fundustry Nijmegen is een boerderij in Ewijk waar je verschillende activiteiten kunt doen, zoals paintball en klimmen in het klimpark. Ook kun je hier terecht voor kinderfeestjes, teambuilding games, workshops en citygames. In Fundustry Amsterdam, gelegen in het centrum van Amsterdam, kun je genieten van een escaperoom en citygame in het thema van Sherlock Holmes. Fundustry Harderwijk is gelegen aan het strand Horst in Ermelo en biedt activiteiten zoals paintball, airsoft en workshops aan. Fundustry Gouda is gericht op gemotoriseerde activiteiten zoals quad rijden, driften en slipcursussen. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals de Fundustry Deal XL, Fundustry Deal XXL, Fundustry Deal TOP en Fundustry Deal Deluxe, waarbij activiteiten en een barbecue zijn inbegrepen. Daarnaast zijn er diverse workshops, citygames en escaperooms beschikbaar, zoals Quad rijden, The Ultimate, Grip op de situatie, Highland Games, Expeditie Robinson, Escaperoom Antwerpen, e-Cross, AR Citygame, Die Hard Games, Men’s Special, Hunger Games, Lasergamen, Airsoften, Vrijgezellenquiz, Klimpark en VR Escape Game.

Wil je weten wat Fundustry Viking Adventures Klimpark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fundustry Viking Adventures Klimpark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fundustry Viking Adventures Klimpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fundustry Viking Adventures Klimpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Fundustry Viking Adventures Klimpark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fundustry Viking Adventures Klimpark

Bezoekers bekeken ook