Wet geluidhinder: ontwerpbesluit hogere grenswaarde t.b.v. ontwerpbestemmingsplan “Wilhelminalaan 41-45 Beuningen”

DeBeuningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Wet geluidhinder: ontwerpbesluit hogere grenswaarde t.b.v. ontwerpbestemmingsplan “Wilhelminalaan 41-45 Beuningen”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

In het kader van het ontwerpbestemmingsplan “Wilhelminalaan 41-45 Beuningen” hebben burgemeester en wethouders conform de Wet geluidhinder een ontwerpbesluit hogere grenswaarde vastgesteld.Aan de hand van een akoestisch onderzoek is aangetoond dat de verwachte geluidsbelasting op de beoogde appartementen, veroorzaakt door de geluidsbelasting van de Wilhelminalaan en de Burgemeester Geradtslaan, de wettelijke voorkeursnorm van 48 dB met respectievelijk 12 dB en 1 dB zal overschrijden. Ten behoeve van het bestemmingsplan is het college voornemens om ter plaatse een ontheffing te verlenen voor een hogere geluidsbelasting van maximaal 60 dB, als bedoeld in artikel 110a, lid 1 van de Wet geluidhinder. InzageHet ontwerpbesluit hogere grenswaarde ligt van 20 december 2023 tot en met 30 januari 2024 ter inzage op het gemeentehuis in Beuningen. U kunt het ontwerpbesluit op afspraak (tel. 14 024) inzien. ZienswijzenGedurende de genoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen.Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met team ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Beuningen, tel. 14 024. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBeuningengids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBeuningengids.nl
Redactie deBeuningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Beuningen
  2. gmb-2023-541635

Gerelateerde berichten