Nota van Uitgangspunten omgevingsplan Beuningen, deelgebied kernen

DeBeuningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Nota van Uitgangspunten omgevingsplan Beuningen, deelgebied kernen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 12 december 2023 heeft het college van de gemeente Beuningen de concept Nota van Uitgangspunten omgevingsplan voor de kernen vastgesteld en besloten deze ter inzage te leggen. Voor iedereen is de nota raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld. De nota is op afspraak in te zien (tel. 14 024) op het gemeentehuis in Beuningen, en is tevens digitaal als bijlage hier bijgevoegd.De concept Nota van Uitgangspunten voor het omgevingsplan Kernen Beuningen vormt het startpunt en het richtinggevend kader voor de opbouw, inrichting en vormgeving van het omgevingsplan Kernen. De concept Nota van Uitgangspunten is tot stand gekomen door input van alle beleidsdisciplines binnen de gemeente en bijeenkomsten met de gemeenteraad. Input van ondernemers, inwoners en andere belanghebbenden wordt nu opgehaald via de inspraakprocedure.In de eerste helft van 2024 zal de gemeenteraad de Nota van Uitgangspunten voor het omgevingsplan Kernen Beuningen en daarmee de basis voor de regels in het omgevingsplan vaststellen. Vervolgens wordt het omgevingsplan Kernen Beuningen opgesteld als toetsingskader voor alle aanvragen die betrekking hebben op de fysieke leefomgeving.De concept Nota van Uitgangspunten omgevingsplan Kernen Neder-Betuwe ligt ter inzage van 22 december 2023 tot en met 9 februari 2024. Eventuele reacties op de concept Nota van Uitgangspunten omgevingsplan Kernen Beuningen kunnen tot en met 9 februari 2024 worden ingediend (Gemeente Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen, of via gemeente@beuningen.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBeuningengids.nl op 22-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBeuningengids.nl
Redactie deBeuningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Beuningen
  2. gmb-2023-548289

Gerelateerde berichten