Melding voor het toepassen van grond of baggerspecie op of in de landbodem op de locatie Nabij Reekstraat Beuningen zaaknummer MA24.01553

DeBeuningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het toepassen van grond of baggerspecie op of in de landbodem op de locatie Nabij Reekstraat Beuningen zaaknummer MA24.01553.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Beuningen heeft een melding op grond van de Omgevingswet ontvangen. De melding is gedaan voor het toepassen van grond of baggerspecie op of in de landbodem op de locatie Nabij Reekstraat Beuningen.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een melding wordt bij de gemeente gedaan om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de melding van de activiteit?Een melding leidt niet tot een besluit. Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.Heeft u vragen over de melding van de activiteit?U kunt de melding bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBeuningengids.nl op 10-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBeuningengids.nl
Redactie deBeuningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Beuningen
  2. gmb-2024-298481

Gerelateerde berichten