Vastgesteld bestemmingsplan “Centrum Beuningen 2024"

DeBeuningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vastgesteld bestemmingsplan “Centrum Beuningen 2024".

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Beuningen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 14 mei 2024 het bestemmingsplan “Centrum Beuningen 2024” heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan betreft een omzetting van de beheersverordening in een bestemmingsplan. Het bestemmingsplan heeft een beheersfunctie (het vastleggen en behouden van de bestaande ruimtelijke en verkeerskundige situatie), waarbij ontwikkelingen die passen binnen het plan uiteraard mogelijk zijn gemaakt. InzageHet besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan ligt vanaf 18 juli 2024 voor iedereen gedurende 6 weken ter inzage en is raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:1.Het plan is elke werkdag in te zien op afspraak (tel. 14 024), op het gemeentehuis.1.Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het plan digitaal inzien. 1.De bronbestanden vindt u hier: https://digitaleplannen.nl/0209/C15620ED-2D52-4AFB-8386-21E3F12CD445Indienen beroepTegen het besluit van de gemeenteraad kunnen belanghebbenden die eerder een zienswijze hebben ingediend vanaf 19 juli 2024 gedurende een termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het beroep. Voorlopige voorzieningDiegene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de werking van het besluit op tot dat op het verzoek is beslist.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBeuningengids.nl op 18-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deBeuningengids.nl
Redactie deBeuningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Beuningen
  2. gmb-2024-303375

Gerelateerde berichten