Verlenging beslistermijn voor het aanleggen van een tijdelijke klootschietbaan aan sectie P nummer 225 aan Punthuizerweg te Beuningen

DeBeuningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlenging beslistermijn voor het aanleggen van een tijdelijke klootschietbaan aan sectie P nummer 225 aan Punthuizerweg te Beuningen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 28 februari 2024Verlengen beslistermijnHet college van burgemeester en wethouders van de gemeente Losser maakt bekend dat op grond van artikel 3.9, lid 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht is besloten voor de volgende aanvraag de beslistermijn te verlengen met een termijn van maximaal zes weken: -Een aanvraag om omgevingsvergunning voor het aanleggen van een tijdelijke klootschietbaan op een perceel kadastraal bekend gemeente Losser, sectie P, nummer 225 aan de Punthuizerweg in Beuningen, zaaknummer 23Z03514. De beslisdatum is verlengd tot uiterlijk 29 maart 2024.Datum bekendmaking 21 februari 2024.BezwaarTegen dit besluit kan men schriftelijk bezwaar maken bij ons college, Postbus 90, 7580 AB Losser. Dit bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en bevat tenminste- uw naam en adres;- de dagtekening;- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.Het bezwaarschrift moet zijn ingediend binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit is bekend gemaakt. De datum van bekendmaking is gelijk aan de datum van toezending van het besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBeuningengids.nl op 29-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBeuningengids.nl
Redactie deBeuningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Beuningen
  2. gmb-2024-89540

Gerelateerde berichten