Grand café - Restaurant De Provence

Grand café - Restaurant De Provence is een Restaurant gelegen aan Julianaplein 43 in Beuningen.

Meer informatie over Grand café - Restaurant De Provence in Beuningen

Grand Café De Provence is een gezellig café gelegen in het centrum van Beuningen. Ze bieden verschillende mogelijkheden, zoals een kopje koffie met gebak, een lunch of een uitgebreid diner. Het café is 7 dagen per week geopend en biedt zowel een Schotelhappen menu als een uitgebreide dinerkaart aan. Op vrijdag t/m zondag serveren ze een 3-gangen keuzemenu voor €27,50. Daarnaast kunt u ook dagelijks bij hen terecht voor lunch, een kopje koffie of een drankje. Het team van het café bestaat uit gastheer Jordi, wijnmeisje Donna, bedieningsmedewerkster Rosa, chef-kok Yvonne, kok Roland en barman Joey. Ze bieden ook cadeauplanken aan als origineel cadeau, variërend van €15,- tot €50,-. Voor een gezellige high tea kunt u ook bij hen terecht voor €22,95 p.p. Het café is gevestigd aan Julianaplein 43 in Beuningen en is dagelijks geopend op verschillende tijden.

Wil je weten wat Grand café - Restaurant De Provence verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand café - Restaurant De Provence of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand café - Restaurant De Provence? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand café - Restaurant De Provence het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Grand café - Restaurant De Provence reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand café – Restaurant De Provence

Bezoekers bekeken ook