Het Woonmagazijn

Het Woonmagazijn is een Meubelmakerij gelegen aan Goudwerf 4 in Beuningen.

Meer informatie over Het Woonmagazijn in Beuningen

Deze tekst gaat over een oude eiken wagonplanken tafel. De tafel is verkrijgbaar in verschillende maten tot 260 cm en heeft een tafelblad van 4 cm massief eikenhout. De donkere tinten in het tafelblad passen mooi bij de donkere stalen tafelpoten. Er zijn nog geen beoordelingen gegeven voor deze tafel. Er worden ook andere gerelateerde producten aangeboden, zoals eettafels, bijzettafels en salontafels. Daarnaast worden de contactgegevens van Hetwoonmagazijn.nl vermeld, waar men voor meer informatie terecht kan.

Wil je weten wat Het Woonmagazijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Woonmagazijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Woonmagazijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Woonmagazijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Het Woonmagazijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Woonmagazijn

Bezoekers bekeken ook