House of Boxing

House of Boxing is een Sportschool gelegen aan Hadrianussingel 33A in Beuningen.

Meer informatie over House of Boxing in Beuningen

Bij House Of Boxing in Beuningen vind je topfaciliteiten met meer dan 1000 m2 aan trainingsruimte. Ze bieden speciale trainingen aan voor vrouwen, of je nu wilt werken aan je figuur of weerbaarder wilt worden. Daarnaast zijn er (kick)bokstrainingen voor zowel starters als gevorderden, waarbij je je hele lichaam traint, je conditie opbouwt en technieken leert. Ook zijn er bokszaktrainingen waar vooral aan de conditie wordt gewerkt. Daarnaast bieden ze functionele trainingen aan waarbij je werkt aan een full body workout en je algehele conditie verbetert, zonder gebruik te maken van fitnessapparaten. Op de sociale media kanalen van House Of Boxing kun je op de hoogte blijven van hun projecten. Voor meer informatie kun je contact met hen opnemen via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat House of Boxing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van House of Boxing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij House of Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar House of Boxing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. House of Boxing

Bezoekers bekeken ook