Huisartsenpraktijk De Poort

Huisartsenpraktijk De Poort is een Huisarts gelegen aan Wethouder Broekmanstraat 16A in Weurt.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Poort in Weurt

U kunt contact opnemen met uw huisartsenpraktijk als u vragen of klachten heeft waar u zich zorgen over maakt. Dit kan zowel telefonisch als via het patiëntenportaal. De doktersassistente en/of de huisarts zullen samen met u bespreken wat de beste aanpak is voor uw situatie. Als u een afspraak heeft op de praktijk, wordt u gevraagd om niet te vroeg te komen, aangezien er een beperkt aantal plaatsen in de wachtkamer beschikbaar is. Daarnaast worden er in het nieuws twee belangrijke onderwerpen besproken. Ten eerste worden er gratis menstruatieproducten beschikbaar gesteld via lokale hulporganisaties en andere laagdrempelige locaties voor meisjes en vrouwen in Nederland die in armoede leven. Daarnaast vindt op zaterdagochtend 11 november de jaarlijkse griepvaccinatie plaats voor mensen ouder dan 60 jaar en mensen met een medische indicatie. Verder wordt aangegeven dat er alternatieven zijn voor dosisaerosolen die worden gebruikt door mensen met Astma of COPD. Poederinhalatoren bevatten hetzelfde medicijn zonder broeikasgas en zijn beter voor het milieu. Tot slot wordt vermeld dat huisartspraktijk De Poort een academische praktijk is, wat betekent dat zij gegevens verzamelen voor wetenschappelijk onderzoek, nieuwe mensen opleiden en onderwijs bieden aan (medische) studenten. Deze gegevens worden gecodeerd en gebruikt voor onderzoek ter verbetering van de huisartsenzorg. Als u niet wilt dat uw gegevens worden gebruikt, kunt u dit aangeven bij de assist.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Poort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Poort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Poort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Poort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Poort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Poort

Bezoekers bekeken ook