J. de Jong De Cad Specialist

J. de Jong De Cad Specialist is een IT-consultancy gelegen aan Fazantlaan 50 in Beuningen.

Meer informatie over J. de Jong De Cad Specialist in Beuningen

Onze partner is gespecialiseerd in tekenwerkzaamheden in de gevelbouw en heeft ervaring op het gebied van productie, montage, werkvoorbereiding en projectleiding. Ze zijn uitermate geschikt om mee te denken bij het tekenen en uitwerken van uw project. Daarnaast kunnen ze ook Excel-oplossingen bieden. Ze hebben recentelijk de internationale buildingSMART Award 2018 gewonnen in de categorie 'Construction' voor het project Pontsteiger in Amsterdam. De bouwcombinatie Pontsteiger, bestaande uit Dura Vermeer, De Nijs en andere betrokken partners, heeft deze prijs gewonnen omdat zij erin geslaagd zijn om het project volledig te ontwikkelen en bouwen met behulp van open BIM-standaarden. Ze hebben samengewerkt met CAD-specialist Johan de Jong om foutloos te kunnen werken door het moduleren en uitwerken in BIM. Dit was het eerste project dat Schellekens met de CAD-specialist en de bouwcombinatie heeft gedaan en het heeft wereldwijd erkenning gekregen. Onze partner biedt tekenwerkzaamheden in 2D en 3D voor de gevelbouw.

Wil je weten wat J. de Jong De Cad Specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J. de Jong De Cad Specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J. de Jong De Cad Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J. de Jong De Cad Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar J. de Jong De Cad Specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J. de Jong De Cad Specialist

Bezoekers bekeken ook