Kalah Gelderland Brabant

Kalah Gelderland Brabant is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Hadrianussingel 33A in Beuningen.

Meer informatie over Kalah Gelderland Brabant in Beuningen

Op de site van KALAH Gelderland, Brabant vind je een "combatsysteem" dat bestaat uit drie Israëlische Special Forces vechttechnieken. Het doel van KALAH is om mensen op een realistische manier te trainen, zodat ze hun overlevingskansen vergroten bij zware agressie. Het maakt niet uit wie je bent, als je wilt leren om terug te vechten onder zware druk en te overleven in elke onverwachte situatie, dan is KALAH iets voor jou. Bij KALAH leer je om te gaan met harde en gewelddadige aanvallen om zo je overlevingskansen te vergroten. KALAH combineert drie Israëlische vechtstijlen om ze nog effectiever te maken en de overlevingskansen bij gewelddadige aanvallen te vergroten. Het systeem staat bekend als een van de meest effectieve "combatsystemen" om te overleven in extreme situaties.

Wil je weten wat Kalah Gelderland Brabant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kalah Gelderland Brabant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kalah Gelderland Brabant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kalah Gelderland Brabant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Kalah Gelderland Brabant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kalah Gelderland Brabant

Bezoekers bekeken ook