Kapperij naar WEN'S

Kapperij naar WEN'S is een Kapper gelegen aan Dokter Nillesenstraat 18 in Winssen.

Meer informatie over Kapperij naar WEN'S in Winssen

Na het afronden van de kappersopleiding werkte ik in een moderne kapsalon in Druten. Hoewel ik daar veel heb geleerd en genoten heb, wilde ik meer. Ik wilde mijn eigen salon hebben. In 2005 nam ik de grote stap en begon ik ambulant te werken met Kapperij Flex, waarbij ik bij mensen thuis kwam. Dit was een succes en smaakte naar meer. Mijn man en ik kochten een nieuw huis waardoor ik eindelijk mijn eigen salon aan huis kon openen: Kapperij Naar Wen's! Naar Wen's is precies zoals ik het me had voorgesteld. Het is een gezellige kapsalon, niet te groot en niet te klein, met een gemoedelijke sfeer en zonder al te veel poespas. Uiteindelijk draait het niet om de salon, maar om de klant! Bij Naar Wen's kunt u uzelf zijn. We bespreken rustig uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Terwijl u geniet van een kopje koffie, zorg ik ervoor dat u met een nette, frisse coupe en een goed gevoel mijn salon weer verlaat. Bel of Whatsapp mij voor een afspraak. Ik verwelkom u binnenkort graag in mijn salon!

Wil je weten wat Kapperij naar WEN'S verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapperij naar WEN'S of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapperij naar WEN'S? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapperij naar WEN'S het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Kapperij naar WEN'S reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapperij naar WEN’S

Bezoekers bekeken ook