Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Mauritsplein 43 in Beuningen.

Meer informatie over Lidl in Beuningen

In de webshop zijn verschillende aanbiedingen te vinden, waaronder een shopruiming, Sinterklaascadeaus, herfstpannen, wintersportartikelen, wellness-artikelen, regenmode en verlichting. Daarnaast is er een extra korting beschikbaar met Lidl Plus. Er is ook een deal van de dag, namelijk het LIVARNO home Ligbed Houston met wielen in de kleur zwart/antraciet. Verder zijn er folders van deze week en verschillende merken zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Er zijn diverse bestsellers en je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, acties en recepten. De klantenservice is bereikbaar op bepaalde tijden en er zijn verschillende betaalmogelijkheden en leveringsopties beschikbaar. Ten slotte kun je de Lidl app downloaden en is Lidl actief op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook