Marissa Gelden Permanente Make-up Huidverbetering

Marissa Gelden Permanente Make-up Huidverbetering is een Schoonheidssalon gelegen aan Hadrianussingel 32 in Beuningen.

Meer informatie over Marissa Gelden Permanente Make-up Huidverbetering in Beuningen

Salon Marissa Gelden is een schoonheidssalon die vrouwen en mannen een gevoel van gemak en zekerheid wil geven in hun dagelijks leven. Ze bieden verfijnde behandelingen aan waardoor klanten zorgeloos de deur uit kunnen met een gezonde en natuurlijke uitstraling. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals permanente make-up voor wenkbrauwen, ogen en lippen, huidverbetering met hoogwaardige producten en wimperlifting. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, en op dinsdag en donderdag is het ook mogelijk om 's avonds een afspraak te maken. Daarnaast biedt de salon een wachtlijst aan, waarop je je kunt inschrijven als er geen beschikbare afspraak is op het gewenste moment. Verder bieden ze ook luxe zelfbruiners aan en zijn ze gespecialiseerd in permanente make-up voor de lippen. De salon is gevestigd in Go4Fit Beuningen en is sinds april 2017 geopend.

Wil je weten wat Marissa Gelden Permanente Make-up Huidverbetering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marissa Gelden Permanente Make-up Huidverbetering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marissa Gelden Permanente Make-up Huidverbetering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marissa Gelden Permanente Make-up Huidverbetering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Marissa Gelden Permanente Make-up Huidverbetering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marissa Gelden Permanente Make-up Huidverbetering

Bezoekers bekeken ook