MHC Beuningen

MHC Beuningen is een Sportclub gelegen aan Ooigraaf 1 in Beuningen.

Meer informatie over MHC Beuningen in Beuningen

MHCB gaat groen! Het clubhuis heeft nu nieuwe zonnepanelen op het dak, waardoor het zonniger is dan ooit. Daarnaast biedt MHC Beuningen de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen voor mensen die altijd al hebben willen hockeyen. Ook is er de mogelijkheid om kennis te maken met MHC Beuningen. Verder is er een belangrijke mededeling dat bij sponsoring altijd eerst contact moet worden opgenomen met de Sponsorcommissie. Als je een goed idee hebt om de club leuker te maken, kun je dit delen met het bestuur van MHC Beuningen. Er is ook een agenda en adres- en contactinformatie beschikbaar.

Wil je weten wat MHC Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MHC Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MHC Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar MHC Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MHC Beuningen

Bezoekers bekeken ook