Nagelsalon Tessa

Nagelsalon Tessa is een Nagelstudio gelegen aan Breedencamp 14 in Ewijk.

Meer informatie over Nagelsalon Tessa in Ewijk

In de nagelsalon van Tessa kun je een moment voor jezelf nemen en werken aan je schoonheid. Tessa heeft al ruim 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in acrylnagels en gelpolish. Ze werkt met materialen van hoge kwaliteit en zorgt voor een schone werkomgeving en persoonlijke aandacht. Tijdens de behandeling draagt ze handschoenen en een mondkapje en je krijgt een eigen vijlensetje. Het eindresultaat staat centraal en ze zorgt ervoor dat je met een lach op je gezicht naar huis gaat. De salon is gevestigd op Breedencamp 14 in Ewijk en is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-14401063 of via e-mail info@nagelsalontessa.nl. Volg de salon ook op Instagram en Facebook.

Wil je weten wat Nagelsalon Tessa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelsalon Tessa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelsalon Tessa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelsalon Tessa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Nagelsalon Tessa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelsalon Tessa

Bezoekers bekeken ook