Patty's Nails Studio & Groothandel

Patty's Nails Studio & Groothandel is een Nagelstudio gelegen aan Julianaplein 16 in Beuningen.

Meer informatie over Patty's Nails Studio & Groothandel in Beuningen

Mijn naam is Patty van der Roest en ik ben een nagelstyliste sinds 2009. In mijn nagelstudio staat hygiëne, ervaring en kwaliteit voorop. Ik volg regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken. Bij mij kun je terecht voor zowel natuurlijke nagelbehandelingen als kunstnagels. Via mijn digitale agenda kun je alle informatie over de behandelingen en prijzen lezen en zelf een afspraak maken. Ben je een nagelstyliste en werk je met de producten van Hand & Nail Harmony en Gelish, dan kun je bij mij terecht in de groothandel. Ook bied ik alle nagelproducten, opleidingen en workshops aan. Deze website maakt gebruik van cookies, maar je kunt altijd je instellingen aanpassen via de link in de footer. Ik hoop je snel te zien in mijn salon!

Wil je weten wat Patty's Nails Studio & Groothandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patty's Nails Studio & Groothandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patty's Nails Studio & Groothandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patty's Nails Studio & Groothandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Patty's Nails Studio & Groothandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patty’s Nails Studio & Groothandel

Bezoekers bekeken ook