Paviljoen Het Buitenhuis

Paviljoen Het Buitenhuis is een Trouwlocatie gelegen aan Ficarystraat 9 in Ewijk.

Meer informatie over Paviljoen Het Buitenhuis in Ewijk

Paviljoen het Buitenhuis is een sfeervolle locatie met prachtige uitzichten op de natuur. Het paviljoen ligt direct aan het water en heeft diverse terrassen waar zowel grote als kleine gezelschappen kunnen samenkomen. Het is de ideale plek voor een intiem trouwfeest of een uitgebreid festivalweekend. Het Buitenhuis biedt ook mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, bedrijfsborrels en andere evenementen. De locatie ademt een warme en gezellige sfeer en het ervaren horecateam zorgt ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt. Er zijn verschillende belevingen mogelijk om uw dag persoonlijk te maken, zoals beleving koken waarbij gerechten worden bereid op het terras. Daarnaast is er de mogelijkheid om een open dag bij te wonen en te genieten van feesten in festivalstijl tot diep in de nacht.

Wil je weten wat Paviljoen Het Buitenhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paviljoen Het Buitenhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paviljoen Het Buitenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paviljoen Het Buitenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Paviljoen Het Buitenhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paviljoen Het Buitenhuis

Bezoekers bekeken ook