Pizzeria en keuken service L'Angolo

Pizzeria en keuken service L'Angolo is een Maaltijdbezorging gelegen aan Schoolstraat 5B in Beuningen.

Meer informatie over Pizzeria en keuken service L'Angolo in Beuningen

Bij Pizzeria L'angolo kun je gemakkelijk en snel online bestellen, en nu ook via de MijnRestaurant app. Je kunt ook een review achterlaten op Google. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je je eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen. Bestel eenvoudig en snel op hun website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. Er zijn gemiddelde beoordelingen van Hans, Mark en Jackie. De locatie van de pizzeria is op Schoolstraat 5B in Beuningen en ze hebben bezorgtijden en afhaaltijden.

Wil je weten wat Pizzeria en keuken service L'Angolo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria en keuken service L'Angolo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria en keuken service L'Angolo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria en keuken service L'Angolo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Pizzeria en keuken service L'Angolo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria en keuken service L’Angolo

Bezoekers bekeken ook