Provincie Gelderland Omgevingswet, flora- en fauna activiteit, locatie Verlengde Reekstraat 1 Beuningen

DeBeuningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Omgevingswet, flora- en fauna activiteit, locatie Verlengde Reekstraat 1 Beuningen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een vergunning op grond van de Omgevingswet voor een flora- en fauna activiteit verleend voor het uitvoeren van de sloop van een manege en woningen.Mogelijkheid van inzienHet besluit en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99.U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2024-002632.BezwaarBelanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn bezwaar maken tegen het besluit, onder vermelding van zaaknummer 2024-002632. Onderaan het besluit leest u hier meer over.Wilt u meer weten?Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deBeuningengids.nl op 10-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBeuningengids.nl
Redactie deBeuningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Beuningen
  2. prb-2024-9878

Gerelateerde berichten